dimarts, 13 de setembre del 2022

13 de setembre Dia Mundial de la Xocolata 1916 Neix Roald Dahl

 

Avui tenim dues celebracions lligades: el Dia Mundial de la Xocolata i l’aniversari de Roald Dahl.

Roald Dahl va néixer a Llandaff, Pais de Gal·les, el 13 de setembre de 1916. Va ser escriptor però no va escriure només llibres sinó que va ser novel·lista, escriptor de contes i guionista de pel·lícules. La fama li va arribar com a escriptor per a nens i adults. Entre els seus llibres més populars hi ha “Charlie i la fàbrica de xocolata”, “James i el préssec gegant”, “Matilda”, “Les bruixes” i “Històries imprevistes”.

De ben segur que molts de vosaltres estàveu esperant trobar aquest dia al calendari; el Dia Mundial de la Xocolata! La xocolata torna bojos a grans i petits! Tot i que la quantitat de sucre fa que no sigui recomanable consumir-ne tan sovint com ens agradaria, el cacau que conté té molts efectes beneficiosos que ajuden a millorar la salut cardiovascular, el sistema immunològic i provoca sensacions de plaer i benestar. Així que, en la mesura que sigui possible, trieu una xocolata d’alt contingut en cacau -70% o més-, que contingui poc o gens de sucre. Es celebra per l'aniversari de Roald Dahl que va escriure "Charlie i la fàbrica de xocolata".

Suggeriments: avui no podria ser d’altre manera... el suggeriment és la lectura d’algun llibre de Roal Dahl. La imaginació hi és molt present i crea descripcions extraordinàries. Si podeu llegir la seva biografia veureu d'on surten cadascuna de les seves obres. Podem acompanyar-ho amb un bocí de xocolata i serà un dia rodó.

Per si no li poseu cara a Roald Dahl aquesta és la seva foto...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada