divendres, 20 de desembre del 2013

20 de desembre Darrer dia de classe de l'any


Per tradició, el món de l'escola és el meu món i m'hi sento molt identificada vivint com a pròpies les festes, celebracions i esdeveniments.

Avui, darrer dia de classe, enrera queden molts moments especials. El curs escolar, com la vida, té de tot… però sobretot bons moments. La retrobada del setembre, la Castanyada, els Dia de la Música, els Concerts de Nadal-Pastorets… combinats amb les llibretes, les llàmines, els exercicis on line, la flauta, els temps de pati o d’educació física... la senyu nova, l’aniversari, les dents que ens cauen, el “primer amor”, les confidències...

I per fi, el darrer dia del 2013! Avui, entre nadales, donarem per acabat aquest any escolarment parlant i començarem unes merescudes vacances. Com en són de boniques les festes de Nadal. Hi ha tant per fer... A mi sempre m’ha agradat fer-me un calendari per posar-hi el que ens agradaria fer als de casa perquè desprès, si no ho fem passen els dies i ens trobem a primers de gener sense haver descansat ni fer el que realment voliem fer. 

Avui, però ens acomiadem de mestres i companys, d’horaris farcits d’activitats per entrar en l’immensitat de les vacances que aprofitarem com vulguem, o  com puguem. Una part depén de nosaltres. Això sí el meu desig és que tinguem tots un Bon i Sant Nadal i una molt bona entrada d’any i que ens retrobem el dia 8 de gener amb les piles ben carregades per afrontar amb il.lusió el segon trimestre del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada