dilluns, 22 de setembre del 2014

Activitats familiars

Teatre infantil
- Guasch Teatre  (c/ Aragó 140) “La Bella i la Bèstia” del 6 al 28 de setembre dissabte 12.30, 17 i 19h diumenge12.30 i 17
- Jove Teatre Regina (c/Sèneca 22) comencen la campanya de teatre infantil a l’octubre.
- Poliorama (Rambla del Estudis 115) comencen la campanya de teatre familiar a l’octubre.
- SAT Sant Andreu Teatre (c/Neopàtria 54) comencen la campanya de teatre infantil a l’octubre.
- Teatre Tantarantana (c/ de les Flors 22) no han començat la programació familiar
- Fundació Miró (Parc de Montjuic)  L’activitat comença al novembre
- La Puntual. Teatre de titelles  (c/ Allada Vermell 15) "Rutines" d’Eugenio Navarro de La puntual. Titelles tradicionals de "catxiporra" per totes les edats. Cal fer reserva a la web www.lapuntual.info a: Dc 24. Septembre, 18h 6 euros // "No tinc por" Cia Tanaka Teatre Espectacle de titelles recomanat per public familiar amb infants de 2 a 8 anys.Fer reserva: Dv 26. Septembre, 18h, Ds 27. Septembre, 18h, Dg 28. Septembre, 12h i 17h 9 euros. Avui és la primera nit que en Pere dorm sol. És hora d’anar a llit i en Pere té por. La Lluna inventarà històries i jocs per ajudar-lo a enfrontar-se i vèncer aquestes pors
- Versus Teatre (C/Castillejos 179) “Els còmics d’una nit d’estiu” una esbojarrada adaptació del Somni d’una nit d’estiu de Shakespeare fins el 12 d’octubre. 20 euros. de dimecres a dissabte a les 20:30h. diumenge a les 18:00h.


Teatre juvenil i més...
- Jove Teatre Regina (c/ Sèneca 22) “1714, Crònica d’un setge” dijous 21h, divendres 21h,  dissabte 21h diumenge 18.30h  del 18 de setembre a l’1 de novembre
- Teatre Poliorama (Rambla dels Estudis 115 ) “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” Comèdia musical de dimecres a divendres 21h dissabte 18 i 21h diumenge 18h
- Teatre Victòria (Av. Paral.lel 67-69 ) Vine a celebrar els primers 40 anys de Dagoll Dagom amb “Mar i Cel” i uns preus molt especials.  A partir del 20 de setembre. Comença l’espectacle.
- La Villarroel (C/ Villarroel 87) “El crèdit” amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch,  i només del 4 al 19 de setembre dimarts, dimecres, dijous divendres i diumenge 20.30h i dissabte 18 i 20.30h
- Teatre Condal (av. Paral.lel, 91) “iaia” de Roger Peña del 9 de setembre a l’11 d’octubre dimarts a divendres 20.30, dissabte 17.30 i 20.30, diumenge 17.30h
- Versus Teatre (C/Castillejos 179) “Versus”.  espectacle en castellà.  de dimecres a dissabte a les 22:30h diumenge a les 20:00h.
- 23 al 25 Teatre Tantarantana (c/ de les Flors 22) V Cicle Companyies en Xarxa del 23 al 25 de setembre “Kaos relativo” (Comunidad de Madrid). Comedia musical en castellano un viaje por situaciones surrealistas cargadas de humor e ironía, en las que el espectador se verá reflejado y con las cuales no parará de reír. Una búsqueda más, seguramente fallida, del sentido de la vida. De 10 a 15 euros.
 - Teatre Borrás ( Plaça Urquinaona, 9 ) “La Vida Resuelta”  fins el 9 de novembre. Espectacle en castellà. Una comèdia lleugera, divertida i tendra. Divendres 21h dissabte 18.30 i 21h diumenge 18.30h
- Teatre Apolo (Av. Paral.lel, 59) “La Ratonera” d’Agatha Christie. Espectacle en castellà 2h . L’obra més vista de la història.
- Teatre Club Capitol (Les Rambles 138) Sala Pepe Rubianes “15 años no es nada” monòleg en castellà de Carlos Latre per celebrar els seus primers 15 anys en el món de l’espectacle. De dijous a diumenge 25 euros. // Sala 2 David Guapo presenta “Quenonosfrunjanlafiesta2” consultar calendari perquè no és un espectacle constant.22 euros.


Música
- Consulteu tota la Música que s’ofereix gratuïtament en la Festa Major de Barcelona: de música tradicional fins els grups de sempre i les tendències més actuals passant pel XIII Festival Asia... A Tarragona també celebren la seva Festa Major i tenen molta música en viu.
- Dilluns 22 a les 20h i dimarts 23 a les 22h podreu gaudir de l’Orquestra Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) en concerts gratuïts a l’Avinguda de la Catedral.
- Dimarts 23 a les 19h podreu gaudir de la Banda Municipal en concert gratuit a l’Avinguda de la Catedral.


Tallers als Museus...
- Per la Festa Major de Barcelona trobareu, el Dia de la Mercè, el dimecres 24 de setembre, jornades de Portes Obertes i activitats especials a molts Museus.
- dissabte 27 de setembre a les 10 del matí a La Pedrera fan el taller plàstic “Badalots embadalits” Us agrada dibuixar i pintar? Coneixeu els badalots de La Pedrera? En aquest taller us proposen que us disfresseu de pintors modernistes i que dibuixeu i pinteu el vostre badalot. Pujareu a dibuixar al terrat de La Pedrera i tot seguit anireu a l'entresòl per tal de pintar al tremp o amb ceres la vostra obra. Prepareu boines, bigotis, pinzells i arremangueu-vos, que ha arribat l'hora de pintar! Edat recomanada de 5 a 13 anys. Cal fer reserva prèvia a través del tel. 902 202138 o de l'a/e: reserves@lapedrera.com Preu per taller: 8,50 € (infants i adults).
- Dissabte 27 a les 12 del migdia al Museu d'Història de Catalunya (MHC) (Pl. de Pau Vila, 3 -Palau de Mar-)podrem gaudir de la darrera visita comentada a l’exposició “300 Onzes de setembre. 1714-2014” tot resseguint i interpretant el significat que han tingut els fets de l’onze de setembre de 1714 al llarg dels darrers 300 anys de la història de Catalunya. Activitat inclosa en el preu de l’entrada.
- Dissabte 27 de setembre a les 12h i a les 17h emmarcat dins de  les Jornades Europees del Patrimoni 2014 podreu gaudir d’una visita guiada al Museu d'Arqueologia de Catalunya. És un edifici singular. Us mostraran els trets arquitectònics principals de l’edifici de 1929 que actualment acull el Museu d'Arqueologia de Catalunya gaudint d'una passejada per les diverses exposicions que presenta. La seu de Barcelona està ubicada a l'antic Palau d'Arts Gràfiques, construït a la muntanya de Montjuïc amb motiu de l'Exposició Universal del 1929. Les seves exposicions proposen un viatge a les arrels de Catalunya, des dels primers homes fins a l'època medieval, oferint alhora una visió de diverses cultures de la resta de la península Ibèrica i de la Mediterrània. És una activitat gratuïta inclosa en el preu de l’entrada al Museu.
-  Dissabte 27 a les 17.30 i diumenge 28 a les 12 del migdia podreu gaudir al Caixafòrum d’una activitat familiar diferent: Cinema! Projectaran una selecció de curtmetratges sorprenents i originals fets amb tècniques diverses que juguen de manera creativa amb els elements, les històries o els ambients. Són 50 minuts sense diàlegs però de gran bellesa. S’emmarquen sota el títol “Deixa't sorprendre! +5”. Preu 4 euros, clients de la Caixa 50 % de descompte.
- Trobem moltes activitats a les Jornades Europees del Patrimoni JEP 2014. Concurs de dibuix a la Casa Batlló, jornada de portes obertes i visites guiades al Molí d'en Rata a Ripollet, un itinerari familiar "Escultures del centre" per la ciutat de Sabadell a càrrec del Museu d’Art de Sabadell... consulteu web cultura.gencat.cat


Activitats, Fires i Festes
- Actes de la Festa Major de Barcelona Acabarà dimecres amb el Piromusical però finms aquest moment l’activitat està assegurada. Us aconsellem que consulteu el programa de la Festa Major hi ha actes i activitats per a tota la família.
- el cap de setmana celebren Aplecs de Sardanes a Rubí, Mongat, Sant Cugat del Vallés i a Constantí. Diumenge hi ha una actuació de l’Esbart Dansaire de Rubí al Centre Cultural Terrassa, preu 15 euros.
- Catalunya de Festa Major.  Del 14 al 24 les festes de Santa Tecla a Tarragona (Tarragonès), del 13 al 30 les Festes de la Misericòrdia a Reus (Baix Camp), del 26 al 29 a Sils (Selva), del 26 al 28 a Ventalló (Alt Empordà)... No us podeu perdre la Fira de l’Oli a Ventalló el diumenge 28.  

- Aquest cap de setmana trobareu a Sant Hilari Sacalm (Selva) la festa "Torna en Serrallonga!”. Aquesta iniciativa vol donar a conèixer la relació que van tenir Sant Hilari Sacalm i les Guilleries en la vida d'en Joan Serrallonga i, al mateix temps, vol recuperar la cultura popular i tradicional lligada a la història del bandolerisme barroc. Inclou el Mercat Barroc, diferents espectacles, passejades amb poni, balls populars, Burricleta a les Guilleries i altres activitats. Per a tenir-ne una informació més detallada, consulteu el programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada