diumenge, 20 de març del 2016

20 de març Diumenge de març Dia Internacional de la Felicitat


Avui dos temes principals: Diumenge de Rams i el Dia Internacional de la Felicitat.

En el cristianisme el diumenge de Rams recorda l'entrada de Jesucrist muntat sobre un ruc a Jerusalem amb els seus deixebles, durant la pasqua jueva. Segons l'Evangeli, Jesús va ser rebut amb alegria. La gent de Jerusalem va alçar palmes i branques de llorer i d'olivera per donar-li la benvinguda. Avui molts fidels es reuneixen a les portes de les esglésies per recordar aquesta data amb palmons, palmes, fulls de llorer o branques d’olivera.

Què és el Dia de la Internacional de la Felicitat? És un dia per ser feliç, naturalment! Des de 2013, les Nacions Unides han celebrat el Dia Internacional de la Felicitat com a reconeixement de l'important paper que exerceix la felicitat en la vida de les persones de tot el món. De fet, Les Nacions Unides acaben d'establir 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que pretenen posar fi a la pobresa, reduir la desigualtat i protegir el nostre planeta -tres aspectes primordials que contribueixen a garantir el benestar i la felicitat. L’objectiu és actuar contra el canvi climàtic per a un planeta feliç. Les Nacions Unides conviden a totes les persones de qualsevol edat, així com a les escoles, els negocis i els governs a celebrar cada 20 de març el Dia Internacional de la Felicitat.


Aquest any fins i tot participen personatges dels dibuixos animats, en unir-se les Nacions Unides amb un grup famós per la seva escassa alegria: els Angry Birds. Aquests «ocells enfadats», ambaixadors del món dels dibuixos animats, estan ajudant a fomentar la conscienciació sobre la importància de l'acció contra el canvi climàtic, en benefici del nostre futur comú. Per acompanyar-los i difondre la seva pròpia acció contra el canvi climàtic, podeu fer servir l'etiqueta #AngryBirdsHappyPlanet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada